Грейпфрут у
дикому стані невідомий. Гадають, що це гібрид помпельмуса та солодкого
апельсина. Тепер він дуже поширений в культурі в країнах субтропічного поясу.
Плоди грейпфрута
мають дуже корисні властивості. Вони багаті на вітамін С та цукри. В соку
грейпфрута, крім вітаміна С, є вітаміни А та В. вживання плодів грейпфрута та
помпельмуса підвищує життєдіяльність організму, сприяє відновленню сил при
втомі, травленні, частково паралізує функціональний розлад в області печінки та
знижує кров'яний тиск.
Грейпфрут –
чудовий дієтичний плід. Харчова промисловість використовує його для
виготовлення соків, лікерів, цукатів та консервів.
ТМ Примафлора
включила рідкий екстракт грейпфрута до Еліксиру Грація.
А ефірне масло
грейпфрута є в складі косметичних засобів «Примафлора», а саме:
Комментариев нет:
Отправить комментарий