четверг, 29 января 2015 г.

Вихованці Древньої Колхіди – цитрусові. Грейпфрут.


Грейпфрут у дикому стані невідомий. Гадають, що це гібрид помпельмуса та солодкого апельсина. Тепер він дуже поширений в культурі в країнах субтропічного поясу.

Плоди грейпфрута мають дуже корисні властивості. Вони багаті на вітамін С та цукри. В соку грейпфрута, крім вітаміна С, є вітаміни А та В. вживання плодів грейпфрута та помпельмуса підвищує життєдіяльність організму, сприяє відновленню сил при втомі, травленні, частково паралізує функціональний розлад в області печінки та знижує кров'яний тиск.

Грейпфрут – чудовий дієтичний плід. Харчова промисловість використовує його для виготовлення соків, лікерів, цукатів та консервів.

ТМ Примафлора включила рідкий екстракт грейпфрута до Еліксиру Грація

А ефірне масло грейпфрута є в складі косметичних засобів «Примафлора», а саме: 

Комментариев нет:

Отправить комментарий